BEKKENFYSIOTHERAPIE

Bekkenfysiotherapeut Nicky Kamp richt zich op mensen met problemen in het bekken, de lage rug, buik en bekkenbodem. Dit kunnen zowel mannen als vrouwen zijn.
De bekkenbodem is een spierlaag onderin het bekken die de blaas met de urinebuis, de baarmoeder met de vagina en de endeldarm ondersteunt. Die bekkenbodemspieren zorgen ervoor dat urine, winden en ontlasting losgelaten of opgehouden kunnen worden. De spieren dragen bij aan de stabiliteit van het bekken. Ook hebben ze een functie bij seksualiteit.
 

Bekkenfysiotherapie voor alle bekken gerelateerde klachten
 

Bekkenfysiotherapeut Nicky Kamp helpt bij het leren herkennen, trainen en ontspannen van de spieren rondom het bekken. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van speciale apparatuur. De bekkenfysiotherapeut adviseert over houding, belasting, toiletgedrag, drink- en eetgedrag en ondersteunende hulpmiddelen zoals een bekkenband.
Ook voor klachten en vragen op seksueel gebied kunnen patiënten bij de bekkenfysiotherapeut terecht. Tevens is alleen een bekkenfysiotherapeut bevoegd en deskundig om een inwendig onderzoek te doen.
 

Leren herkennen en trainen
 

De Nederlandse Vereniging voor Bekkenfysiotherapie De NVFB is een specialistenvereniging voor geregistreerde bekkenfysiotherapeuten. Meer informatie vindt u op de website van de NVFB.

Een behandeling bekkenfysiotherapie is een specialistische behandeling fysiotherapie. Als uw aanvullende verzekering fysiotherapie dekt, dan vallen de kosten voor bekkenfysiotherapie hieronder.

 

Heeft u lichamelijke klachten en bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Nicky Kamp via info@fysiofrank.nl of ga naar contact.

FYSIOTHERAPIE HÖVELS EN KAMP IN HET HART IN EEFDE

Fysiotherapie Hövels en Kamp
Jolinkweg 2, 7211 DM Eefde

Telnr. 0575-757094​
info@fysiotherapiehovelsenkamp.nl

kvk: 68820798

Openingstijden:

Ma - Vrij: 08.00u - 18.00u 
Dinsdag en Woensdagavond tot 21.00u

​Zaterdag: op afspraak ​

Zondag: Gesloten

CONTACT

Made by Me © 2018