BEHANDELINGEN

Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging.

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of, gewoon door ouder worden.
Fysiotherapie Hövels en Kamp helpt u er weer bovenop. Meer...

Bekkenfysiotherapeut Nicky Kamp richt zich op mensen met problemen in het bekken, de lage rug, buik en bekkenbodem. Dit kunnen zowel mannen als vrouwen zijn.

De bekkenbodem is een spierlaag onderin het bekken die de blaas met de urinebuis, de baarmoeder met de vagina en de endeldarm ondersteunt. Die bekkenbodemspieren zorgen ervoor dat urine, winden en ontlasting losgelaten of opgehouden kunnen worden. De spieren dragen bij aan de stabiliteit van het bekken. Ook hebben ze een functie bij seksualiteit. Meer...

Als uw bewegingsvrijheid verminderd is, kan manuele therapie van fysiotherapie Frank Hövels de oplossing bieden. Doordat de manueel therapeut uw complete lichaam beoordeelt in plaats van slechts één onderdeel, kan hij een heldere analyse maken van wat er mankeert.

 

De manueel therapeut beoordeelt alle gewrichten in samenhang en zoekt verbanden. Hij kijkt dus verder dan uw specifieke klacht en is daarmee de analist van uw lijf!
 

Meer...

Dry Needling richt zich op die klachten. Fysiotherapie Hövels en Kamp in Eefde heeft deze behandeling overgenomen uit Canada. Daar wordt het al jaren toegepast in de reguliere fysiotherapie.

In de topsport is Dry Needling ook niet meer weg te denken. Met deze behandeling worden de spierverhardingen ontspannen door middel van het gericht prikken met een naald binnen de spier.
Dry Needling werkt direct in op de spieren en is daarom geen acupunctuur. Een spierverharding is een pijnlijke spier die uitstraalt naar een andere plaats. 

Meer...

NVFB-ZwangerFit® is een eigentijdse cursus voor de zwangere vrouw en de pas bevallen vrouw. In deze vernieuwde opzet van zwangerschapsbegeleiding is de jarenlange ervaring op het gebied van de zwangerschapsgym gebundeld met de laatste inzichten over peripartum bekkenpijn (tijdens de zwangerschap) en de kennis van de bekkenbodemproblematiek. Dit alles oefenbaar gemaakt met basiselementen uit de aerobic en de fitness.

Door de specifieke deskundigheid en de signaleerfunctie van de NVFB-ZwangerFit® docent kan de actieve vrouw in haar zwangerschap en in de periode daarna, zo optimaal mogelijk begeleid worden.


Meer...

FYSIOTHERAPIE HÖVELS EN KAMP IN HET HART IN EEFDE

Fysiotherapie Hövels en Kamp
Jolinkweg 2, 7211 DM Eefde

Telnr. 0575-757094​
info@fysiotherapiehovelsenkamp.nl

kvk: 68820798

Openingstijden:

Ma - Vrij: 08.00u - 18.00u 
Dinsdag en Woensdagavond tot 21.00u

​Zaterdag: op afspraak ​

Zondag: Gesloten

CONTACT

Made by Me © 2018