ALGEMENE FYSIOTHERAPIE

Met de fysiotherapeut bent u snel weer in beweging.

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of, gewoon door ouder worden.
Fysiotherapie Hövels en Kamp helpt u er weer bovenop.

De fysiotherapeut luistert naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Hij kijkt samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Zo haalt u uit het leven wat erin zit.
 

Fysiotherapiepraktijk in Eefde
 

Als u klachten heeft van uw bewegingsapparaat en daarmee rechtstreeks naar de fysiotherapeut gaat, dan zal deze eerst een screening uitvoeren. Hierna wordt bepaald of er een indicatie is voor fysio- of manuele therapie bij Fysiotherapie Hövels en Kamp.

Vervolgens bepaalt de fysiotherapeut samen met u de behandeling die voor u het beste is. Welke behandeling er ook wordt gekozen, u moet altijd zelf thuis oefeningen uitvoeren. Dan wordt er het meeste resultaat behaald met de behandeling.

Elke patiënt die in de praktijk in binnenkomt heeft individuele kenmerken. Voor iedereen wordt een persoonlijk behandelplan gemaakt. Hierdoor komt u veel sneller van uw klacht af.

Heeft u lichamelijke klachten en bent u benieuwd wat ik voor u kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact op met Frank Hövels of Nicky Kamp via info@fysiofrank.nl of ga naar contact.

FYSIOTHERAPIE HÖVELS EN KAMP IN HET HART IN EEFDE

Fysiotherapie Hövels en Kamp
Jolinkweg 2, 7211 DM Eefde

Telnr. 0575-757094​
info@fysiotherapiehovelsenkamp.nl

kvk: 68820798

Openingstijden:

Ma - Vrij: 08.00u - 18.00u 
Dinsdag en Woensdagavond tot 21.00u

​Zaterdag: op afspraak ​

Zondag: Gesloten

CONTACT

Made by Me © 2018